2360, Gyál, Somogyi Béla utca 41. ergozz@ergozz.hu +36 20 254-2016

Concept2 Sífutógép

bicycle

A Concept2 SkiErg mindenki számára elérhetővé teszi a sífutás élményét. Hosszú ideje elismert tény, hogy az egyik legnehezebb edzést nyújtja. Az erőt és kitartást fejleszti, de mozgásban tartja és edzi egyúttal a lábakat is, valamint a karokat és a törzs izmait. A SkiErg klasszikus és korcsolyázó kartechnikával is használható.

A SkiErg ugyanazt a légellenállást és elektronikus rendszereket használja, mint a beltéri evezőgép. 1981 óta az evező sportolók világszerte bevált választása, így biztos lehet abban, hogy a gép tartós és megbízható. Emellett a SkiErg kifinomult, fejlett monitorral is rendelkezik, amely azonnali és pontos teljesítményadatokat biztosít.

Függetlenül attól, hogy egy profi sífutó, aki versenyfelkészülésére használja, vagy nagy intenzitású mozgásra vágyik, a SkiErg segíti elérni céljait.

A Performance Monitor a Concept2 SkiErg kifinomult kijelzője: könnyen használható, lehetővé teszi a felhasználónak, hogy pontosan mérje a teljesítményét, figyelje az előrehaladást, és összehasonlítsa az eredményeket másokkal. Mindegyik SkiErg a legfejlettebb teljesítménymérővel, a PM5-tel van felszerelve.

A padlóállvány (SkiErg Floor Stand) opcionálisan rendelhető hozzá, ezt azoknak ajánljuk akik nem tudják a falra rögzíteni. Segítségével egy szabadon álló SkiErg-et kapunk, amelyet bárhová helyezhetünk. Az állvány kemény és jól megépített, görgő kerekivel könnyedén mozgathatjuk. A csúszásgátló, kopásálló talpazat stabil állást biztosít.

A padlóállvány a legtöbb kerekesszékkel is használható.

Paraméterek:

Falra szerelt változat:
Magasság: 216 cm
Szélesség: 52cm
Mélység: 41 cm
Súly: 21 Kg
Felhasználó max súlya: Korlátlan
Ellenállás típusa: Légellenállás
Hajtásmód: Nagy szilárdságú kötél
Szín: Fekete

Állványra szerelt változat:
Magasság: 216 cm
Szélesség: 60 cm
Mélység: 127 cm
Súly: 37Kg